NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Můj život se změnil, když jsem ve vězení přijal křest

By Publikováno 7. 9. 2022 Aktuality, Zkušenosti s Bohem

Pán si mě našel v době, kdy jsem měl nastoupit do vězení, a potom mi dal poznat i lásku úžasného člověka, popisuje pro rubriku Zkušenosti s Bohem Jan.

V Ježíše Krista jsem uvěřil v těžké životní situaci, kdy jsem měl nastoupit do vězení, kterému jsem se vyhýbal. V té době si mě Pán našel prostřednictvím mé sestry, já jsem v něj uvěřil a Ježíš mi dal odvahu čelit strachu, a tak jsem nastoupil jsem do vězení. Poté jsem se připravoval na přijetí svátosti křtu, což se mi díky Bohu podařilo.

Můj život se zásadně změnil, když jsem byl před třemi lety ve vězení pokřtěn, a od té doby se vše ubírá správným směrem. Pevně věřím ve správný směr, a to je také mým hnacím motorem, abych šel v životě dál s Ježíšem a s vírou v srdci.

Hned po propuštění jsem potkal úžasnou paní, kterou mi Pán poslal, aby mě provázela životem a ukázala mi, jak vypadá láska úžasného člověka, kterým má snoubenka bezesporu je.

I když je člověk naprosto ztracený, žije v temnotě a všechno vypadá ztraceně, Pán to všechno může změnit a použít to, aby člověku ukázal, jak nádherné to může být, když se zachráníme pro toho, který nás nade všechno miluje, a když věříme, že pro nás chce jen to nejlepší.

Jan