NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Rodiny se utkají ve florbalu

Naplánovaná událost Aktuality Kalendář hlavní strana Rodiny
Uherský Brod – gymnázium Mapa

V sobotu 12. března 2022 se v tělocvičně Gymnázia J. A. Komenského v Uherském Brodě uskuteční již osmý ročník florbalového turnaje vícečlenných rodin Floorball Quinta Cup. Letos nad ním převzal záštitu umělecký vedoucí Hradišťanu a tvůrčí osobnost Jiří Pavlica.

Do turnaje se může přihlásit každá katolická rodina, která má v letošním roce minimálně tři děti na základní škole. Rodiče společně s dětmi vytvoří pětičlenné družstvo. Jestliže má rodina v tomto věkovém rozmezí více dětí, může mít náhradníky. V případě, že rodina nemá sportovní vybavení, nevadí. K zapůjčení budou hole i brankářská maska.

Pokud chcete prožít spoustu zábavy, setkat se s dalšími rodinami a také se osobně setkat se skvělým muzikantem Jiřím Pavlicou, můžete se až do neděle 6. března přihlásit u P. Jindřicha Peřiny na adrese jindrich.perina@atlas.cz nebo na telefonu 604 980 955. Zápisné za rodinu činí 350 Kč. „Přijeďte do Uherského Brodu prožít se svými dětmi něco netradičního. Těším se na setkání s vámi,“ dodává P. Peřina