NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Nový zpravodajský web pod hlavičkou Cirkev.cz

By Publikováno 24. 1. 2022 Aktuality

ČBK spustila 21. ledna 2022 zkušební verzi nového zpravodajského webu zpravy.cirkev.cz, který nabídne více zpráv a článků z církevního prostředí, a to nejen z oficiálních zdrojů ČBK a diecézí, ale i z dalších církevních médií a zdrojů doma a ve světě. Zpravodajství o dění v církvi se dnešním dnem z webu cirkev.cz nově přesouvá jen na tento web.

Zpravodajský web zpravy.cirkev.cz je součástí portálu Cirkev.cz, jehož dlouhodobým cílem je přinášet zákazníkům stále více hodnotného a zajímavého obsahu ze života a dění v katolické církvi.

Mimo zpravodajství na portálu již nyní najdete digitální verzi Katolického týdeníkue-shop provozovaný Karmelitánským nakladatelstvím a samozřejmě i web České biskupské konference, který však v souvislosti se spuštěním zpravodajského webu prodělá v nejbližší době grafickou i obsahovou změnu. Vše je snadno dostupné na jednom přehledném místě.

Jde zatím o pilotní verzi, proto budeme vděční za vaše připomínky či nápady. Ty nám můžete zaslat na e-mail zpravy@cirkev.cz.

Zdroj: www.cirkev.cz