NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Konference pro křesťanské podnikatele pomůže osvojit si umění podnikat

By Publikováno 19. 4. 2021 Aktuality, Kalendář hlavní strana
Naplánovaná událost Aktuality Kalendář hlavní strana
Olomouc – katedrála Mapa

Sdružení křesťanských podnikatelů KOMPAS zve všechny zájemce na svou třetí konferenci, která se zaměří na tři klíčové dovednosti podnikatele. Pod názvem „Umění podnikat“ se uskuteční v sobotu 29. května 2021 on-line a vysílat se bude z olomoucké katedrály sv. Václava.

Řeč bude o umění spojit efektivní byznys s poctivou vírou, dále o umění delegovat úkoly a budovat tým a nakonec o umění přijímat a dávat. vystoupí při ní zkušení podnikatelé Martin Gebauer, Jiří Jemelka, Petr Prokeš, Antonín Nekvinda a mnozí další, kteří jsou připraveni se podělit o příběhy se získáváním uvedených dovedností.

Jste přetížení a cítíte na sobě známky vyčerpání? Řešíte v podnikání problémy, se kterými jste se ještě nikdy nesetkali a těžko hledáte východisko? Tak právě vám jsou určené naše workshopy s psychoterapeutkou Denisou Zlevskou a lídrem Martinem Gebauerem. Denisa vám pomůže odhalit způsoby, jak si vybudovat psychickou odolnost. Martin vám zase ukáže, co potřebujete udělat, aby vás krize zastihla připravené.

Chcete jít v tématu ještě více do hloubky? Pak se připojte na odpolední svědectví s následnou diskusí. Oslovili jsme řadu podnikatelů, kteří přispějí se svým osobním příběhem. Svědectví bude probíhat na on-line platformě, kde se budete moci přímo zapojit se svými dotazy a podněty.

Večer se můžete těšit na setkání s olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem. Na závěr konference bude pro nás sloužit také mši svatou.

Rozhovory s řečníky budeme vysílat na našem YouTube kanálu. Na workshopy a svědectví se připojíte přes aplikaci Webex. Všechny potřebné odkazy od nás dostanete několik dní před konáním konference. Stačí se přihlásit a vše potřebné zařídíme. Konference je zdarma. Náklady uhradíme z dobrovolných darů.

Marek Chvátal, KOMPAS