NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Vychází prosincový Nezbeda a Cvrček, pro vánoční období redakce nabízí i další tituly za výhodnou cenu

By Publikováno 10. 12. 2020 Aktuality, Média

I v době adventu je tu pro vás dětský časopis Nezbeda a jeho příloha pro předškoláky – Cvrček. Nacházející vánoční svátky pak můžete strávit také s dalšími tituly, které redakce pro děti připravila.

V Nezbedovi je pro vás připravena doplňovačka „Vánoční události“, ve které si procvičíte své biblické znalosti. Vyprávění pamětníka první světové války s názvem „Nevystřelil jsem“ je založeno na skutečné události. Můžete si s Nezbedou vyrobit vánoční ozdoby na stromeček. A samozřejmě jsou tu pro vás připraveny pravidelné rubriky a seriály.

Cvrček dobře ví, že o Vánocích nechce být nikdo sám. Proto k nám na svět přišel Bůh, abychom s ním nebyli nikdy sami.

Redakce navíc připravila vánoční nabídku svých vydávaných titulů. Najdete mezi ní komiksové sešity, kvarteto Starý zákon i oblíbenou edici Poznáváme naše světce. Nezbedův humor – šest dílů anekdot a kreslených vtipů – vám jistě nemusíme představovat. Novinkou je publikace Říkadla. Jsou to hravé básničky Valdemara Tomana, které si mohou děti doplnit.

Více informací: www.casopisnezbeda.cz. Objednávky zasílejte na e-mail info@casopisnezbeda.cz nebo telefonicky na č. 739 344 031.