NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Na cestě k víře mě provází má nejmilejší tchyně

By Publikováno 18. 11. 2020 Aktuality, Zkušenosti s Bohem

K Bohu mě přivedla manželova rodina, oporou a příkladem jsou mi i děti a také farní společenství, popisuje Blanka v dalším příběhu z rubriky „Zkušenosti s Bohem“.

K Bohu mě přivedl můj muž a jeho rodina. Postupně ve mně uzrálo rozhodnutí a touha patřit k Božímu společenství a poznávat ho blíž. Velmi k tomu přispělo také naše farní společenství: svým upřímným životem s Bohem a láskou k němu, kterou denně prožívají. Spolu s manželovou maminkou jsem začala navštěvovat kurzy Alfa i biblické čtení. Velkým okamžikem pro mě byl křest: byl to krásný večer a dodnes z něj čerpám, poprvé jsem taky směla přijmout tělo Ježíše.

Velkou oporou a příkladem na cestě k Bohu jsou mi mé děti. Společně se modlíme, děkujeme, společně taky prosíme o zdraví, mír a za naše osobní malá přání, společně chodíme na mše svaté. Na cestě k víře mě provází má nejmilejší tchyně, které si velmi vážím a je mi velkým vzorem – ve víře i v životě. Je oporou celé naší rodině.

Vím, že jsem na úplném začátku proti ostatním, spoustu věcí nevím, jsem netrpělivá, dělám chyby, ale moc se těším na tu krásnou cestu, kterou mám před sebou, a jsem velmi šťastná a trošku pyšná, že už patřím k ostatním, k Němu.

Blanka