NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Zimní dny tráví žáci církevní ZŠ na lyžích i karnevalem

By Publikováno 11. 3. 2019 24 září, 2019 Školy

Školní karneval, lyžařský den pro žáky i rodiče nebo bruslení na městském kluzišti tvořily náplň únorových dní na Církevní základní škole ve Veselí nad Moravou.

 

Školní karneval

Na školním karnevalu se opět po roce sešla spousta dětí v maskách a kostýmech. Všichni si společně v reji masek zatančili, zasoutěžili, zahráli oblíbenou hru „Rybičky“, nechyběla ani tradiční „obálkovaná“ o ceny a novinkou bylo letos malování na obličej. Všechny masky byly odměněny, vítězové získali diplomy a malou sladkost. Děkujeme všem rodičům, kteří přispěli věcným nebo finančním darem k úspěšné přípravě a průběhu karnevalu.

 

Lyžování na Filipově

V únoru se na sjezdovce SKI – areálu Filipov uskutečnil školní lyžařský den. Celkem lyžovalo 73 žáků 3. až 9. tříd a mezi nimi i několik prvňáčků se svými rodiči. Sněhové podmínky byly dobré, a tak si všichni lyžování užili.

 

Bruslení na městském kluzišti

I v letošním roce jsme využili možnost bruslit na městském kluzišti. Bruslení se v rámci hodin tělesné výchovy zúčastnili všichni žáci naší školy, někteří teprve začínali a mnozí své dovednosti zdokonalovali.