NAVRCHOLU.cz
Skip to main content

Učiliště v Kroměříži má ještě poslední volná místa

By Publikováno 14. 6. 2018 24 září, 2019 Aktuality

Střední odborná škola svatého Jana Boska má za sebou dvě kola přijímacího řízení. V rámci nabídnutých kapacit zůstává ještě několik volných míst: přihlášky na ně je třeba zaslat do 17. srpna a přijímací pohovory se pak uskuteční 28. srpna.

Střední odborná škola svatého Jana Boska zahájí svou činnost 3. září 2018. Má jmenovaného ředitele, kterým je Petr Šiška, a v současnosti sestavuje pedagogický kolektiv, dolaďuje podmínky nájemní smlouvy a pracuje na školních vzdělávacích programech jednotlivých oborů. Spolu se salesiánskými spolupracovníky také zpracovává osobnostní rozvoj mladého člověka a náboženskou výchovu pro střední odbornou školu.

V září učiliště otevře jednu třídu se třemi obory: Lesní mechanizátor, Zemědělec – farmář a Opravář lesních strojů. O otevření oboru Zahradník bude škola usilovat pro příští školní rok. Pro obor Zemědělec – farmář se přijímá ještě 7 uchazečů, pro obor Lesní mechanizátor 5 uchazečů a pro obor Opravář lesnických strojů 7 uchazečů. Všechny obory se otevírají jako 3leté s formou studia denní.

Využijte možnost přihlášení ve třetím kole, případně žádost o přestup, pokud jste se o nás dozvěděli pozdě. Přihlášky/žádosti je třeba zaslat do 17. srpna na adresu Střední odborná škola svatého Jana Boska, Na Lindovce 1463/1, 767 01 Kroměříž. Přijímacích pohovory se uskuteční 28. srpna. Potřebné informace lze získat na webových stránkách školy www.sosbosko.cz.

Zdislava Vyvozilová